Op 19 november 2018 vindt de bijeenkomst ‘Transitie met boerenverstand’ plaats van het programma Circulair Terreinbeheer op Landgoed Oostbroek in De Bilt. Geïnteresseerd? Meld u snel aan!

In de ochtend vinden twee rondes van praktijkgerichte werksessie plaats. Hierin wisselen partijen die betrokken zijn bij circulair terreinbeheer ideeën en kennis uit over organische stof, de kleine kringloop, wormencompostering, mogelijkheden van het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer, kwaliteitsborging en CO2 credits.

De oogst van de ochtend wordt na de lunch gedeeld met enkele bestuurders, die bij het middagprogramma aansluiten. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met ‘transitie in de praktijk’. Wat betekenen landelijke ontwikkelingen op het gebied van de circulaire economie voor hun organisaties? En hoe kunnen zij zelf bijdragen aan die ontwikkelingen?

Aan het eind van de dag worden nieuwe leden van de Biomassa-alliantie verwelkomd, waarna een ieder het glas kan heffen op circulair terreinbeheer!

Geïnteresseerd? Meld u snel aan via info@circulairterreinbeheer.nl. Er zijn maximaal 60 plekken beschikbaar en wie het eerst komt, het eerst maalt. De dag duurt van 9.30-17.00 uur. U ontvang het definitieve programma na aanmelding. Mocht u alsnog verhinderd zijn, meld ons dat ook, dan kunnen anderen van uw plek gebruik maken.