10-NOV-2017 – Negen pilots Circulair Terreinbeheer hebben inmiddels de webtoets ‘Afval of Grondstof’ ingevuld en ingediend bij de Helpdesk Afvalbeheer. Met als doel: het verkrijgen van een positief advies over Einde Afvalstatus van het maaisel dat zij in hun pilots gebruiken. Binnenkort gaat zij de aanvragen, samen met enkele kernteamleden, integraal bespreken met de Helpdesk.

 

De volgende aanvragen zijn via de webtoets ingediend: drie aanvragen van VALA, drie aanvragen van OMAB, twee aanvragen van Tubbergen/Dinkelland en een aanvraag van WCW.  Tot genoegen van het kernteam Circulair Terreinbeheer heeft de Helpdesk Afvalbeheer het programma CT gevraagd om deze aanvragen integraal te bespreken. Daarvoor gaan wij zeer binnenkort een bijeenkomst plannen met de trekkers of coördinatoren van de pilots, enkele leden van het kernteam en de Helpdesk.

Mochten er andere pilots graag bij deze bespreking willen zijn, neem dan contact op met Astrid Meier (0641515041) of Amar Sjauw En Wa (0614132065) of stuur een mail naar info@circulairterreinbeheer.nl.